vrijdag 24 december 2021

Gistermiddag was het prachtig weer . Maar we begonnen de dag grijs , fris , maar wel droog. Ben natuurlijk met Casper wezen lopen , Kate is geweest . We hebben de hele oprit en bij de carport schoon gemaakt . We hebben hier wat bomen staan , en met de wind van de laatste dagen en de regen , was het hier best glad geworden. Daar heb je geen sneeuw of ijs voor nodig.
Maar goed, in de middag kwam de zon en hebben we de deuren open gezet en zijn lekker met een boek in de tuin gaan zitten . Het werd toch nog wel 20 graden. Je moet het er van nemen als het kan he. Denk dat het van het weekend wel weer gaat regenen . Er zit een behoorlijke storing boven de Azoren en het schijnt deze kant op te komen . Maar goed , wat we gisteren hebben gehad, kunnen ze ons niet meer afnemen. 
Hoe onze dag er vandaag uit gaan zien , het komt zo als het komt. We gaan het dit weekend rustig  aan doen , geen mensen te eten . Gistermiddag is Sao nog wel even langs geweest , en heeft RenĂ©e haar jaarlijkse kerststukje gegeven . Het zag er weer prachtig uit. 
Ik wens iedereen een hele fijne kerst , hoe je het ook viert. Alleen, met 2 of met 20 man. Wees wijs, blijf gezond . 

Fijne Kerst dagen 
Feliz Natal
noflike krystdagen
merry christmas


Geen opmerkingen:

Een reactie posten