woensdag 1 december 2021

Kerstmaand

 

Ja, het is december en dus , de kerstboom. Hier is het heel gebruikelijk om op 1 december de kerstboom te hebben staan , en dit zijn zijn we dus ook maar eens mooi op tijd. We zijn er klaar zoor. Maar ook dit jaar wordt het een hele rustige kerst . Er komen geen eters of zo , maar ook zo kan het best een mooie kerst worden. Als iedereen , gevaccineerd en ongevaccineerd nu ook allemaal het goede kerstgevoel hebben , en ook aan elkaar en andere denken , komt het best wel goed deze kerst.
Gisteren weer een eindje gelopen. Het plan was om in de buurt van Ribeira Brava te lopen , maar dat ging niet door. Kreeg een berichtje of we in Faja da Ovelha konden lopen , en dan langs de levada richting Ponta do Pargo. Voor mij geen probleem , Het was een vlakke wandeling , hebben dat , natuurlijk, vaker gedaan. Het gras was wel zeiknat , dus onze broekspijpen en schoenen war ook al snel doorweekt . Maar goed, dat is de tijd van het jaar . Al met al een wandeling van 21 km. Dus dat was wel lekker om even te doen .
Toen ik net met Casper de deur uit ging , regende het . Niet zo heel har d, maar hebben wel kans vandaag op een natte dag . En dan waarschijnlijk geen harde regen , maar denk wel een lange periode van regen. We gaan het zien he . Het is wat het is. Maar Casper is een mooi weer hondje , als het regent wilt hij altijd zo snel mogelijk weer naar binnen . Maar goed, wat zou jij doen als je een tijdje dakloos had rond gedoold en nu een fijn huis had ? Ik bedoel maar , begrijp het best . Mooi , brei er een eind aan, ga ontbijten . Voor nu, blijf gezond .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten