dinsdag 7 december 2021

Uit de bocht

Ja, weer een auto uit de bocht. Nu aan de andere kant van het eiland. Tussen Santana en Sao Jorge is er een auto 100 meter naar beneden gevallen. Er zaten twee mensen in de auto, een daar van is overleden en de andere is gewond naar het ziekenhuis vervoerd .  De hulpdiensten werden gewaarschuwd omdat men in een bocht remsporen zagen en een nummer plaat . Het kosten ze best nog wel wat moeite om de auto te vinden. Zal onder het bericht een video plaatsen waar jullie de berghelling zien , en rechtsboven in de hoek waar de auto´s van de politie ed staan. Je ziet verder alleen maar planten en groen .
Ook was er weer een toerist die liep te wandelen langs levada Boca da Risco. De man van 82 is twee meter naar beneden gevallen en gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.
Maar goed, ik ga straks gewoon de weg op. Elke dag dat je ademhaalt , heb je het risico dat het een keer ophoud he . Waar ik precies ga lopen , weet het niet precies. Niet te ver hier vandaan . Sao komt naar Ribeira Brava en daar vandaan naar de plek in de buurt van Campanario . Verder gaan we het zien. Even kijken hoe mijn voet het doet. Voor nu, blijf gezond . 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten