donderdag 16 december 2021

Sneeuw

Koud en warm. Wat waren de tegenstellingen weer groot. De foto is van Pico Ruivo , die 1862 meter hoog is . Op welke hoogte deze foto precies is gemaakt , stond er niet bij. Maar van dinsdag op woensdag heeft het hier dus flink geregend, een uurtje of drie . De rest van de dag hebben we prachtig weer gehad. Het werd wel 18 graden en heerlijk zonnig. Heb dus ook best wel een aardige tijd in de tuin gezeten met ene boek. Het land was te nat om op te werken en in deze tijd van het jaar moet je het er van nemen als de zon er is . Kunnen geen vitamine pillen tegen op. Mooi en rustig winter weer met zon. 
Verder natuurlijk wat voetbal gekeken . Maar om heel eerlijk te zijn, het was niet veel aan. Vind dat er te veel voetbal is op tv, dus ben maar op een gegeven moment maar naar een ander kanaal gegaan voor RenĂ©e en ben zelf gaan zitten puzzelen. Het helpt ook al niet dat het zonder publiek een stuk minder leuk is.
Zag net op het nieuws dat veel mensen nog snel even een kerstvakantie boeken. Scholen in NL eerder dicht. Dus in plaats van op school nu op een vakantiepark dicht op elkaar zitten . Ik begrijp er niet zo veel van , maar wie ben ik .
Heb voor jullie nog een leuk filmpje , vind ik. Niet iedereen houd van Hans Teeuwen , maar je hoeft dan ook niet te kijken he . Het geeft wel een beetje weer hoe het is op het moment . Denk hier is over na , Deense ex minister is tot 60 dagen celstraf veroordeeld voor ambtsmisbruik . Hier staat het artikel . Maar goed , hier het filmpje van Hans Teeuwen , blijf gezond .




Geen opmerkingen:

Een reactie posten