donderdag 27 januari 2022

Frisser

 Ja , het wordt nu steeds wat frisser . Op de hoogste top van Madeira , die even over 1800 meter is , komt de temperatuur niet meer boven de o graden uit. En dat voel je wel. Aan zee kan het dan best  nog wel 18 tot 22 graden zijn, maar hier bij ons huis was het gisteren 15 graden. Wat meer wind, dat helpt ook niet echt. Wel , bijna , de hele dag droog. Je mag het beetje regen dat valt niet echt regen noemen , maar goed , het was ook niet de hele dag droog. En veel bewolking. Toch nog een kwartiertje met een boek in de tuin gezeten . Je moet wel een dikke trui aan, maar goed, buiten zijn is goed voor je.
We merken wel dat de zon vroeger opkomt , maar vooral later ondergaat . Om 6 minuten over 8 in de ochtend komt hij op en om 36 minuten over 6 in de avond gaat hij onder. Nu schemert het hier wel niet zo lang als in NL, maar je merkt het wel hoor.
Verder is het natuurlijk rustig , we puzzelen wat , kijken wat tv. Kom natuurlijk nog elke dag op het land, verzorg de kippen en doe zo nu en dan ook wel wat . Maar er is niet zo heel veel te doen , dus we doen maar gewoon rustig aan . Voor nu, blijf gezond



Geen opmerkingen:

Een reactie posten