vrijdag 7 januari 2022

 Mooi he , is er een probleem bij het CBR , al jaren , en wat doen ze ? Het moeilijker maken om je rijbewijs te halen. Moet je door twee rijscholen worden beoordeeld of je goed genoeg bent om af te rijden . Hebben we het niet eens over de kosten . Meer mensen in schakelen bij het CBR is natuurlijk geen optie . Waar zien we dit meer gebeuren . Wie is er ook weer de directeur van het CBR en wat was zijn vorige functie ? Ik zeg niets , google maar eens .
Goed nu weer wat  "normaals" . Gisteren weer lekker wat op het land kunnen doen. Lekker weer , genoeg te doen. Kate was er en zij heeft mij weer fijn een uurtje kunnen helpen . Er is natuurlijk altijd genoeg te doen , maar soms kun je beter even wachten tot het allemaal wat hoger is , en zo wie zo de grond niet te nat. 
Heb hier nog een leuke foto van Casper . Als we de laatste koffie van de dag nemen , zo na het avond eten , krijgt hij altijd een hondensnackje . Niet te groot , maar gewoon lekker genoeg . Hij weet precies wanneer het koffie tijd is , komt aan gerend van waar hij ook is en gaat volverwachting netjes wachten tot het komt. Blijft een prachtig gezicht . Voor nu, blijf gezond .




Geen opmerkingen:

Een reactie posten