maandag 17 januari 2022

Weekend geweest

 Gaan we weer , het weekend is geweest . Was even een dagje vrij, vrijdag niet gepost . Gewoon , weinig te vertellen , dus ja , dan maar niet. 
Niet dat het vandaag veel is , het is weekend geweest en heb niet al te veel gedaan. Het is toch altijd wat rustiger zo in de eerste paar maanden van het jaar .
Het is nog steeds droog , de zon is er regelmatig en tegen een uur of een in de middag kun je hier heerlijk in de zon zitten . 
Gisterochtend maar even een rondje vallei gedaan. Naar de levada gelopen , daar eerst richting Ponta do Sol , toen gewoon terug en richting Ribeira Brava . Dat is ongeveer 10 km. Niet koud , hier en daar wel even een stevige wind . 
Verder niet zo heel veel gedaan , dus . Wat voetbal gekeken , en wat gepuzzeld . Heb best nog al wat Jan van Haasteren puzzels en we zijn in de winter altijd wel wat aan het puzzelen, maar dit jaar hebben we er al een flink aantal gedaan . 
Goed, vandaag maar weer even een stukje lopen en dat kijken of ik wat in de tuin kan of moet doen , natuurlijk de kippen . En dan voor bereiden voor morgen , lopen met Sao . Voor nu, blijf gezond 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten