vrijdag 28 januari 2022

Onweer

 Gisteren best nog wat op het land kunnen doen. Beneden wat opgeruimd, wat gesnoeid. Niets bijzonders , maar toch wel een uurtje buiten kunnen werken. 
Ook de auto´s zien er weer redelijk uit, zolang het duurt . Het was wel een stuk frisser , elke dag voel je de kou dichter bij komen. De meeste kou komt vanaf de Serra naar beneden `rollen` . Maar wat ik zeg , het is nog best te doen. Toen we gisteren in de middag even wat zon hadden , heb ik toch nog even een half uurtje met een boek in de zon kunnen zitten .
Of dat vandaag gaat lukken moeten we maar afwachten. Tegen tien uur gisteravond begon hier het onweer . Hadden we wel verwacht , er waren al meldingen te zien van andere plakken op het eiland waar het al eerder op de dag had geonweerd . Ook de weerkaarten lieten zien dat er onweer rond het eiland was. Dus we hebben een uurtje of wat best wel even onweer gehad. Het is op het moment is het droog. Meestal kies ik mijn moment om Casper uit te laten best goed . Wat vandaag ons gaat brengen , we gaan het zien. Voor nu, rustig aan en blijf gezond 

De volgende puzzel ligt op tafel 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten