dinsdag 25 januari 2022

Middag

 Het is , nog , droog. De lucht is redelijk bewolkt , maar ziet er nog wel aardig uit. Als de kaarten gelijk hebben , zal het waar we van plan zijn te gaan lopen vandaag , het ook droog blijven. Zal wel fijn zijn naar vorige week . Wat waren we nat , en koud. Maar goed , we gaan het zien , het is eind januari en we hebben het nog steeds niet echt koud . 
Gisteren was het ook de hele dag droog en heb ik een half uurtje in de tuin gezeten met een boek. Ook nog even wat in de tuin gedaan . En gepuzzeld . 
Onze favorieten puzzels zijn de Jan van Haasteren . Hebben daar ook we een paar van . Weet niet hoe veel , en de meeste zijn landscape . Maar we hebben ook een die in de formaat portraitscape . En dat is toch anders . Was leuk om te maken . Deze is klaar , maar we zijn al weer aan de volgende begonnen . 
Morgen hoop ik wat meer te vertellen van de wandeling, misschien zelfs een foto. Maar als het zo regent , zal het er niet in zitten . Min telefoon en regen , dat gaat niet goed samen. Voor nu, blijf gezond .





Geen opmerkingen:

Een reactie posten