woensdag 12 januari 2022

Zwaar

 Ja, het was zwaar . We zijn zes en een half uur onderweg geweest. En daarvan hebben we ongeveer 6 uur gelopen . En kan eigenlijk alleen maar zeggen dat het echt zwaar was. Van die zes uur hebben we ongeveer 3 uur moeten klimmen . Maar voor dat je dat kan doen , moet je eerst naar beneden . En dat pad was ook niet echt makkelijk .  Vereda da Voltas . Het lastige is vooral dat ze vaak streden hebben gemaakt , maar die zijn natuurlijk altijd ongelijk, dan hoog , dan laag, dan smal , dan diep. Je kent het wel . 
Toen we beneden waren weet je natuurlijk, we moeten omhoog. Had ook een rug brache om , en dat was misschien toch niet zo´n goed idee . Maar goed , we hebben het weer gedaan. Maar  alleen om dat we als team zo goed samen werken. Ga nooit alleen dit soort wandelingen doen. Het is en was zwaar . 
Vandaag maar even kijken wat ik doe , gisteren toen ik thuis kwam toch natuurlijk de kippen verzorgd en nog even met Casper gelopen. Ook dat moet gewoon door gaan. Maar vandaag misschien even mijn rug wat rust geven. We gaan het zien .Voor nu, blijf gezond 

Powered by Wikiloc

Geen opmerkingen:

Een reactie posten