maandag 31 januari 2022

Warm

 Ja, het is waar , ondanks dat ze vrijdag verschillende wegen hebben afgesloten omdat er sneeuw op de hoogste toppen van Madeira lag, is het warm. Oosten wind, en het kan zo maar in de middag 22 graden worden. Het ziet er buiten heiig uit , zand uit de Sahara . Vind het zelf ook niet lekker hoor, de luchtvochtigheid is ook nog eens laag , tussen de 30 en 50%. Maar goed, wat doen we er aan.
Heb zaterdag dus wel wat op het land gedaan, niets extreems he, gewoon een beetje schoon maken en heb wat pompoenen gezaaid. Maar ook met een boek in de tuin gezeten. Zodra je in de tuin kunt zijn , moet je het er van nemen in de winter . Ze verwachten dat het nog een paar dagen aanhoud . 
Wat we deze week gaan doen moeten we maar even bekijken . Ligt er aan wat het weer doet . Ook voor de wandeling van morgen weten we nog niet hoe en wat . Ligt natuurlijk aan het weer en Sao weet nog niet precies of ze in de middag een vergadering heeft. Dat hoor ik vandaag . Ga even ontbijten en straks voor de tweede keer met Casper op pad . Voor nu, blijf gezond  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten