donderdag 13 januari 2022

Lichter

 Het was al even aan de gang , wordt langer licht. Maar tot nu toe was het dat de zon later onderging , in de ochtend was er nog niets van te merken . Maar vanaf vandaag is dat dus anders . Het wordt nu ook vroeger licht . Het is altijd een langzaam proces , wat begint met een paar secondes per dag . Maar vanaf vandaag is het echt aan het doorzetten en zetten we net over de minuut dat we meer daglicht hebben . De zon komt , hier , op om 08:10 en gaat om 18:23 onder . Vind het heerlijk als het vroeg licht wordt , maar dat blijkt wel , denk ik zo.
Wat hebben we gisteren gedaan ? Niet al te veel. De land vraag altijd aandacht , dus wat schoon gemaakt , water gegeven. Het is nog steeds droog , geen regen . En dus moet dat ook. Er staat genoeg op het land. 
Verder natuurlijk eten gemaakt en we zijn , omdat het toch wat frisser is zijn we aan het puzzelen. Doen we altijd wel in de winter . Verder is het rustig , we doen ons ding. En wachten rustig af wat de dag ons gaat brengen . Meer kun je niet doen . Voor nu, blijf gezond 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten