dinsdag 21 juni 2022

Bezig

 Het is bijna elke dag , de hele dag , bewolkt . Vind dat op zich niet zo erg . Ben toch lekker elke dag best veel in de tuin bezig en als het te warm is doe je ook niet veel . Gisteren eerst wat in de tuin boven gedaan . In de middag heb ik wat in de tuin hier gedaan , Renée had iets voor haar klim roos gekocht , zo dat hij meer geleid kan worden . Maar dat is natuurlijk best wat werk voor dat zo iets staat . Kan ook zeer slecht met handschoenen aan werken , en rozen hebben doorns . Ik weet het . Dus na wat motiverende spreuken  ( ) staat het ding toch . De roos staat er mooi in . En Renée is weer blij . En dat is ook wat waard he.
In de ochtend heb ik tussen door ook nog een brood gebakken en de slow cooker aangezet . Heb Pulled Pork gemaakt . Moet even staan , een uurtje of acht , maar dan heb je ook wat he . Al met al best weer wat gedaan.
Vandaag dus geen wandeling met Sao , maar als het goed is wel op vrijdag . Casper vind dat niet zo erg , vind het altijd wel fijn om samen wat extra te lopen en de rest van de dag mij voor de voeten te lopen in de tuin. Schiet zo lekker op . Maar goed, ga zo even ontbijten en dan zien we wel wat het wordt vandaag . Voor nu, blijf gezond 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten