dinsdag 14 juni 2022

Toch

 Ja, gaan straks toch even lopen . Weet nog niet precies hoe , wat en waar . Maar Sao heeft een cursus en het was niet zeker of ze tijd had. Gelukkig kunnen we toch lopen en hoor is straks wel hoe het precies zit met die cursus. We gaan naar de Serra en hebben wel een plan , maar er is ook een brand gaande . Dus maar even precies kijken waar die is en of die geen invloed heeft op ons plan. Pas dan weten we waar we precies gaan lopen. Het wordt weer warm en droog en dus komen de branden ook weer .
Gisteren weer wat op het land gedaan . Er komen wel genoeg dingen op en wat er staat ziet er aardig uit. Dus al met al , tot nu toe , best tevreden . 
Lees natuurlijk ook de krant , zie wat nieuws en zit op Twitter . En als je dan leest en hoort wat ze in Nederland willen doen . Lees deze site maar eens ( link )  Ben zo blij dat ik hier woon . Is zeker niet het paradijs , er zijn dingen fout hier . Maar het is hier nog redelijk rustig , we leven lekker eenvoudig . En die keus heb je hier nog. De enige last die we hebben , zijn toeristen. Dat worden er wel erg veel . Maar goed, wie ben ik. Maar om een mega stad te willen bouwen , en dan de taal , zo tegen dat soort dingen . Denk niet dat het niet waar is , dit gaat er komen. Dit wil men. Hier is al veel geld in geïnvesteerd . Denk ook aan het project van smart city , onder andere Singapore . Maar er komt ook in Nederland een Smart City . Maar goed , ik zal er niet te diep in duiken . Ben tegen de Urbaniseren . Dat is duidelijk. Dus denk wijs , blijf  gezond 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten