maandag 6 juni 2022

Passievrucht

 Zo , het weekend zit er weer op. En de week begint hier in ieder geval droog. Dus zal vandaag maar water geven. Heb er wat nieuwe plantjes in staan , die wel wat extra kunnen gebruiken.
Afgelopen zaterdag niet zo veel gedaan , kreeg in een keer zoveel last van een allergische aanval, neus , ogen , niezen . Je kent het wel . Heb dat zo nu en dan wel eens , maar gelukkig veel minder dan vroeger . Maar het blijft vervelend.
Goed , op de foto zie je een maracuja , de vrucht van de passiebloem Heb vorige jaar een paar vruchtjes gehad aan de plant , maar dit jaar zit hij helemaal vol. Tel er zo al een stuk of 10 . En ze zijn lastig om te zien. Op deze foto zie je er al twee . Heerlijk , en natuurlijk erg leuk. Heb deze plant van Sao gekregen , ze had er geen plek voor . En hier doet hij het erg goed.
Wat gaat er verder gebeuren deze week ? Maar even zien he , Renée gaat straks naar de kapper , ik dus de tuin water geven . De was draait al en nu zo eerst maar even wat eten . En dan voor de tweede keer met Casper er op uit , natuurlijk de keuken in . En morgen wordt het weer een wandeling . We gaan het gewoon allemaal weer zien en meemaken deze week. Voor nu, blijf gezoen 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten