maandag 20 juni 2022

Lang weekend

 Heb er maar even een lang weekend van gemaakt en afgelopen vrijdag dus geen stukje gepost. Soms ben je alle dingen even zat , en moet je een dag rust nemen . Zo simpel is het . Het valt al niet mee , elke keer een stukje posten . Je wilt niet te veel zeiken , en je wilt het altijd leuk houden . Maar dat is niet elke keer je voel. Maar goed , we gaan een nieuwe week in .
Het is droog, maar wel bewolkt , net zo als gisteren . Veel bewolking op zondag . Zaterdag was wel een zonnige dag. Maar buiten dat het bewolkt is , staat er ook nog eens een stevige wind . Moet vandaag maar een kijken wat het wordt . Kan altijd wel wat doen hoor, moet eerst even straks behoorlijk in de keuken doen . De slow cooker  moet aan , ga weer een brood bakken , noem maar op. En wil ook nog het nodige op het land doen . Dus verveel me zeker niet . 
Morgen geen wandeling met Sao. Aan het eind van het schooljaar heeft ze altijd erg veel vergaderingen , en ook dit jaar dus. Ze geeft geen lessen meer , dat is over . Maar nu dan vergaderingen en dat soort dingen . Dus dat  druk. Maar goed , ze heeft op vrijdag wel tijd . Dus de week wordt anders dan anders . We gaan het zien en mee maken. Voor nu, blijf gezond 

Bica da Cana 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten