maandag 13 juni 2022

Vita vivet

 Het is weer maandag . Redelijk rustig weer , de temperaturen zijn aardig . Niet te warm en niet te veel wind. Hoop dat het even zo blijft en dat we niet de warmte krijgen van het vaste land . Daar zitten we niet op te wachten . Maar goed , je doet er verder niet veel aan.
De tuin staat er aardig bij. dit zijn Renée haar rozen , ze hebben een naam , maar ben vergeten welke het zijn. Geef zelf ook niet zo om type namen van rozen, ze vernoemen ze naar iedereen . Dus voor mijn gewoon de roos van Renée .
Ook in de tuin boven mag ik niet klagen , komt best wel wat op, en groeit ook goed. Nu maar hopen dat het zo blijft . Soms wat lst van slakken , rupsen en sprinkhanen. Dus dan denk je , ha , mooie kool , heef iets anders er al van gegeten . Maar zo gaat het in een tuin. Wil eigenlijk niet spuiten en heb dat tot nu toe ook niet gedaan . Dan maar wat minder groenten uit eigen tuin. Gewoon zien wat er van komt . 
Ga even wat ontbijten , het is kwart over vijf. De hond is uit geweest , de was draait en alles staat klaar voor een nieuwe dag . Blijf veilig en blijf gezond 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten