woensdag 8 juni 2022

Levada dos Tornos

Gisteren weer gelopen. We moesten wel voorbij Funchal en ik was mooi op tijd. Sao was wat later , en die heeft dan ook drie kwartier in een file gestaan. Er was een kettingbotsing en ongelukkig voor haar stond ze ook nog eens in een tunnel . Niet fijn. Gelukkig kon ze mij bellen toen ze stil kwam te staan en heeft ze me ook weer gebeld toen ze weer ging rijden.
We begonnen dus wat later dan gepland met onze wandeling, maar altijd weer blij dat we zelf niet betrokken zijn bij een ongeluk. Het verkeer wordt ook hier steeds drukker en lastiger . Goed, Levada dos Tornos, en een gedeelte wat we nog niet hadden gedaan . Zo zie je maar , ook wij komen nog steeds op plekken die we niet kennen . We hebben toch een goed 19 km gelopen. Dus dat was aardig . Wel was het warm , maar ook lekker rustig . Zijn maar een , lokale , mevrouw tegen gekomen die daar liep. Dus geen toeristen. 
Om dat het op verschillende plakken nu te druk wordt , hebben ze het plan om daar geld te gaan vragen . Dat zou dan onder andere zijn bij Ribeira Frio en Rabacal . Daar is het zo druk, en zijn nog wel een of twee plekken waar ze het misschien van plan zijn. NU komen wij daar al niet graag en bijna nooit , dus we zien wel wat er van het plan terecht komt . Of het een goed idee is , ik weet het niet . Mensen moeten eens niet zo als schappen allemaal het zelfde willen doen , maar krijg dat er maar eens uit. Voor nu, blijf gezond 


 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten