dinsdag 28 juni 2022

Temperatuur

 Daar gaan we weer . Gisteren in de middag toch nog een bericht gekregen van Sao dat we kunnen gaan lopen vandaag . Vooral in deze tijd, aan het eind van een schooljaar moeten we zo nu en dan wat schuiven met het lopen . Er zijn altijd veel vergaderingen , er moeten examens afgenomen en beoordeeld worden en dat soort dingen. Maat goed, we gaan er voor.
Ben de laatste dagen best aardig bezig , een beetje van alles en nog wat . Heb gisteren de laatste dingen voor mijn dag van de schuur gehaald en hoop dat hij dat helemaal klaar is voor de winter . Kan ik ook binnen in weer opruimen en uitzoeken , onderhoud geven aan het gereedschap. Ben natuurlijk nooit echt klaar , maar dat is niet erg . Je moet bezig blijven . 
Het is nog steeds wat onstabiel weer , grijs , zo nu en dan een spat water . En het is , vooral aan de noordkant , nog wat fris voor de tijd van het jaar , Ik vind het niet zo heel erg dat het niet te warm is , maar je merkt het natuurlijk wel aan je groenten en fruit op het land . Hoe het komt en waarom, zeg het maar . Ga nu even ontbijten en daarna mijn rugzak verder inpakken. Voor nu, wees wijs en blijf gezond .


Geen opmerkingen:

Een reactie posten