maandag 27 juni 2022

Cabra

 Het is weer maandag . Casper heeft de eerste wandeling er al opzitten . En het is rustig , droog weer . Mooi begin van de week . 
Afgelopen vrijdag wezen lopen met Sao. Niet overdreven , gewoon een lekkere wandeling . Zijn daar wel meer geweest , maar nu hebben we er een andere draai aan gegeven . We zijn naar Serra da Aqua gegaan en hebben langs de Ribeira do Pico gelopen. Omhoog op de weg ( onverharde weg ) . Ze zijn bij Levada do Norte al tijden bezig . Dus er rijden best wel wat vrachtwagens op en neer . Maar goed , we zijn een heel eind ophoog gelopen , en toen natuurlijk weer naar beneden . Maar nu zijn we halve wegen via de Levada do Norte , aan de kant waar ze niet aan het werk waren , terug gelopen . Je moet wel goed kijken, je moet de levada niet te ver volgen, je wilt wel naar beneden. Maar we hebben een oud pad gevonden en daar door hoefde we dus niet weer langs de weg te lopen . En we wouden dit pad al lang uitproberen , maar wisten niet zeker of het wel kon. Maar goed, we hebben het gedaan. Was weer een geslaagde wandeling. Ergens onderweg zijn we ook nog een paar gieten tegen gekomen. 
Verder van het weekend weer op het land bezig geweest . Het is hier nog niet te warm , waar ik wel weer blij mee ben . Ben toch wel lekker bezig geweest , je moet regelmatig watergeven , wat onkruid opruimen en zo. Natuurlijk is er altijd wat te doen in de schuur , moet ook zo nu en dan wat eten , dus de keuken zie ik ook regelmatig en brood bakken doe ik ook graag . Dus blijf wel bezig. Ga nu ontbijten , tegen zeven uur ( lokale tijd ) weer even met Casper een stuk lopen en dan de tuin weer in . Voor nu, blijf gezond .

Cabra  /  Geit  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten