donderdag 23 juni 2022

Donderdag

 Zo, gisteren toch wel wat gedaan. Het is nodig om regelmatig water te geven en daar kan ik toch wel een paar uurtjes mee bezig zijn. Niet erg , blijf je bezig en je kunt de plantjes goed bekijken he. Ben dit jaar niet ontevreden . Staat best wel wat in en de opkomst is redelijk. Hoop elk jaar wat bij te leren . Ben vooral blij met de rabarber , maar dat gaat pas echt volgend jaar spelen. Het is het beste ze het eerste jaar te laten groeien , dan krijgen ze een sterk wortel gestel en kun je ze het jaar daar op wel verschillende stengels gebruiken. Dus maar eens zien. Ook de sla staat er aardig bij. Heb drie verschillende soorten . En dat is ook wel leuk. 
Verder is het hier rustig . Ook wat het weer betreft Niet te warm, gewoon aardig weer , maar wel met de nodige bewolking. Is maar goed ook , is het niet al te warm.
Vandaag komt Kate , dus we gaan maar even zien hoe dat weer gaat . En dan morgen lopen met Sao . Krijg gisteravond een berichtje dat ze morgen dus wel tijd heeft . We gaan wel zien waar . Voor nu, blijf gezond 

Sla  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten