dinsdag 7 februari 2023

Bezig

 Ja, gisteren was het een aardige dag en ben dus een paar uurtjes lekker bezig geweest op het land. Weer een leuk stuk schoon gemaakt . En gelijk mijn mandarijnen geoogst . Zit nog wel wat in , maar die zijn nog niet rijp. Renée gaat er jam van maken . Eens kijken hoe dat smaakt . Had best wel een leuke oogst .
Er stond gisteren wel een stevige wind , dus had wel een dikke trui aan . Maar dat is niet erg he , was toch lekker om buiten te zijn. Te warm is ook niet alles , en het was tenminste droog . Ook nog een paar uurtjes zon gehad, dus niet klagen . De verwachtingen zijn dat het de rest van de week wel wat gaat regenen , maar heb toch gisteren maar wat gedeeltes van de tuin water gegeven . Je weet nooit zeker of het hier regent he . Kan best alleen maar aan de noordkant van het eiland zijn. Mocht het vandaag toch droog blijven , dan ga ik weer een paar uurtjes op het land werken. 
Renée heeft gisteren de boodschappen gedaan en is daarna weer wat met verf gaan werken . Ze had al een tijdje een idee om het schilderen weer op te pakken en dat is dus weer gelukt. Zo blijven we wel bezig he . Goed, ga ontbijten en dan straks weer met Casper lopen . Voor nu, blijf gezond .



Geen opmerkingen:

Een reactie posten