vrijdag 24 februari 2023

Weekend

 Ja, weer bijna weekend . Het was gisteren een mindere dag. Koud en buien. Dus niet veel buiten gedaan. Jammer maar het is wat het is . Ben natuurlijk wel wezen lopen met Casper , de kippen verzorgd en dat soort dingen . Heb gelukkig een groot afdak , dus de was die ik om half zes had opgehangen , is wel droog geworden. Als back-up heb ik wel een droger , maar gebruik die niet vaak. Heb het liever buiten hangen.
Vandaag lopen met São . Weet nog niet zeker waar , maar dat zien we straks wel. Heb net de weersite bekeken, en ook vandaag wat regen . Vooral aan de noordkant en in de bergen. Dus daar moeten we wel rekening mee houden. Maar het is natuurlijk ook nog geen lente he . Je hoort straks bij de weerman in het Journaal dat het lente is, op 1 maart. Ze noemen dat de metrologische lente . Ze zeggen dat ze dat doen ´om de data beter te kunnen vergelijken ´ . Ze schijnen daar alleen met hele maanden te kunnen werken. De lente begint op 21 maart !. Niet eerder of later . Maar goed , wie ben ik . Ik kijk alleen maar naar buiten en kijk wat het weer doet . Ook hier hebben we in april best nu wel een hagelbui en kan het dus best nog wel koud zijn.
Zag net in de lokale krant een filmpje van hier vlakbij. Het strand bij Ribeira Brava . Er kwam een haai kwam vlak bij de kust . Altijd een mooi gezicht. Ze doen dat niet vaak , zo vlak bij. Maar goed , zal het hier plaatsen . Er zijn hier vissersfarms in de beurt en ze denken dat hij een makkelijk maaltje wou hebben . Ga even ontbijten. Voor nu, blijf gezond .



Geen opmerkingen:

Een reactie posten