dinsdag 14 februari 2023

Van alles

Gaan we weer . Gisteren had ik het nodige werk in de keuken . Ben daar wel een paar uurtjes bezig geweest . Had best wat snijwerk. Koop nooit gesneden groenten of zo . Snij het het liefst zelf. 
Ben gewoon lekker bezig . Heb een nieuwe tochtstrip onderaan de keukendeur gemaakt . Klein beetje buiten bezig geweest . Het was wel de hele dag dreigend , maar niet echt koud . Het bleef ook droog . Dus het viel al met al mee. Het weer is erg lokaal , bij het vliegveld was het veel slechter . Er konden verschillende vliegtuigen niet landen . Ook voor vandaag verwachten ze de nodige wind . Nu waarschuwen ze de mensen voor slecht weer op zee. We gaan het zien. Vaak hebben we geluk , zitten toch een redelijk eind in de vallei , en daar door redelijk beschermd. 
Gisteren nog even met mijn jongste kleinzoon gechat . Als alles goed gaat komt hij deze zomer op vakantie en hij heeft er zin in . Ben al wat kleine dingen aan het voorbereiden en dat de voorpret . Maar goed, ga even ontbijten . Voor nu, blijf gezond  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten