donderdag 16 februari 2023

Gelopen

Gisterochtend is Kate geweest . Heb was koud en nat . Maar er stond vooral veel wind . En dat was niet fijn. Er moesten weer de nodige vliegtuigen uitwijken . We konden niet op het land werken . Het was echt te nat , te koud . Maar goed , we hebben toch altijd wel genoeg te doen hoor.
In de middag ben ik gaan lopen met São . Was rond half twee bij haar . Ze was net klaar met school . Maar door het weer moesten we wel even nadenken waar we zouden gaan lopen . We lopen het liefst in de bergen , vroeg in de ochtend en zo. Maar soms moet je wel he . En dat we verstandig waren , blijkt wel uit de foto´s . Heb de foto´s uit de krant , dus we waren niet daar . 
Wij zijn gewoon naar Jadim do Mar gegaan en hebben daar over de boulevard gelopen , en via de tunnel naar Paul do Mar en weer terug . Toch nog bijna 11 kilometer . En dat in de middag. Het was een ruige zee , dus mooi om te zien. We blijven altijd ver van de golven , je hebt altijd idioten die de mooiste foto´s willen maken , maar daar heb ik geen last van . De wandeling hebben we natuurlijk vaak gedaan , maar je ziet toch altijd iets anders . Het hotel in Paul do Mar is dicht en dat soort dingen . 
Maar volgende week is het Carnaval en dan heeft São een week vrij. Dus misschien is het mogelijk om dan twee keer te lopen . We gaan het zien. Plaats nog wat foto´s en ga dan ontbijten . Voor nu, blijf warm en gezond .







 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten