maandag 6 februari 2023

Rustig

Soms is het lastig om weer wat te schijven. We hadden een rustig weekend en we hebben afgelopen vrijdag ook een rustige wandeling gedaan .
We hebben wel 11 kilometer gelopen , maar op bekend terrein en redelijk vlak. We hebben de Ribeira do Ponta do Sol gevolgd , de vallei in . En vandaar de levada do Moinho gevolgd . En toen weer naar beneden , naar de auto. Dat is een aardige wandeling . We waren gelukkig mooi op tijd , het was al aardig druk op het eind van de wandeling , met toeristen die aan de wandeling wouden beginnen . En waar we echt niet op zitten te wachten , zijn veel toeristen . Er zijn er te veel die niet weten wat ze doen , er moeten te veel toeristen worden gered of vallen zich te pletter . Ik weet het , het is misschien grof uit gedrukt , maar het is waar . Ze gaan alleen op pad, vaak te laat , en verlaten dan ook nog eens het aangegeven pad . Ook dit weekend weer . Maar ik zal er niets meer over zeggen . 
Wat ga ik vandaag doen ? Even kijken wat het weer doet , heb gisteren nog wel een brood gebakken , maar wil proberen vandaag weer op het land te doen . Het is wel wat fris , maar zolang het weer droog is , moet het kunnen . Verder eigenlijk niet zo heel veel te melden , de was draait , straks even ophangen , dan met Casper lopen en dan gaan we het zien. Voor nu , blijf gezond .



  
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten