woensdag 15 februari 2023

Koud

 Woensdag , en het is koud . En dat komt door de harde wind . Gisteren was het , gedeeltelijk , nog een redelijke dag . Maar wat later op de dag begon het te waaien . Er was al een waarschuwing voor harde wind en alle mensen werden gewaarschuwd om hun spullen vast te zetten en de vissers om hun bootjes goed op het land te leggen . Dus het was verwacht . 
Dus nog wel wat gedaan op het land , maar niet zo veel. Weet niet wat vandaag ons gaat brengen , maar de bedoeling is om vanmiddag te gaan lopen met São. Het is natuurlijk eind van de week carnaval en ze moet vrijdag op school zijn. Dus moeten we maar een keer in de middag lopen . Hoop dat het toch een beetje te doen is . Het voordeel als het wat minder weer is , dat er minder mensen lopen. 
Maar goed , heb gisteren een een schilderij van Renée opgehangen . Eigenlijk verhangen . Het hing al aan de muur, maar iets te dicht tegen de kast aan . Dus nu hangt het goed. 
Ga nu zo ontbijten en dan straks , samen met Casper , Kate ophalen . En dan gaat de dag weer echt beginnen . Voor nu , blijf gezond .




Geen opmerkingen:

Een reactie posten