vrijdag 10 februari 2023

Koud

 Ja , ook hier kan het koud zijn . Ben wat vroeg , maar hadden net een hevige regenbui en hoorde dat het even droog was. Zag de maan en de lucht was wat open . Had geen zin om de dag al gelijk zeiknat te beginnen , dus ben maar wat vroeger met Casper gaan lopen. En ja , de ruimte tussen de buien was groot genoeg. We hebben onze eerste wandeling droog gelopen. Het nat worden zal straks wel komen.
Gisterochtend was het goed weer om op het land te werken , dus toen heb ik nog het nodige kunnen doen. Kate was er , maar die heeft het huis gedaan , en een beetje in Renée haar tuin. Renée zelf is even naar het postkantoor geweest en heeft een stukje gelopen. Maar verder was het een rustige dag .
Straks lopen . We gaan richting Camacha , dat is zeker . Moeten gelijk São haar moeder naar het gezondheidscentrum brengen. Die heeft een oude hond , blind. En als São haar moeder nu gewoon lopen de deur uitgaat , is die hond heel erg gestrest . Maar als ze weg gaat met een auto , is het geen probleem. Dus wat doe je dan . Je gaat met de auto . Vandaar . Maar met dit weer is dat niet de beste plek om te lopen. Ze verwachten nog al wat regen . En als het ergens regent op Madeira , juist, Camacha is een van die plekken . We gaan het zien. Voor nu, blijf droog en gezond .

 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten