maandag 27 februari 2023

Gaan we weer

Gaan we weer , een nieuwe week. En over een dag of wat een nieuwe maand. Het afgelopen weekend niet veel gedaan . Best wat wind en de nodige regen. Zal niet zeggen koud , maar wel behoorlijk fris . Dus maar een rust weekend gehad.
Afgelopen vrijdag weer met São wezen lopen . We zijn naar Santo da Serra gegaan, zo als gepland. En zo als vaker , we hadden geluk . We hebben 13, 5 km gelopen en we hebben droog gelopen. We hebben al wat vaker daar in de buurt gelopen , en zagen dan een heel apart huis. En nu hebben we dat gevonden . Weten nu waar het staat . En dat was de moeite waard . Het is een mooi huis en de plek waar het staat , heel goed gekozen. Vandaar heb je toch een uitzicht , heerlijk. Maar goed ,de hele wandeling was weer de moeite waard . Weer wat nieuwe dingen gezien.
Toen we naar huis reden , en we bijna bij Funchal waren , begon het toch te regenen . En dat heeft het , met tussen pose , de afgelopen dagen gedaan. Toen ik thuis kwam en met Casper ging lopen , werd ik zeiknat , en meer dan ik tijdens de afgelopen paar wandelingen ben geworden. Maar goed, de hond moet ook lopen . Ga nu zo de was ophangen en dan ontbijten . De vooruitzichten zijn redelijk , het zal ook qua weer rustig zijn. We gaan het zien. Voor nu, blijf gezond 

  
 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten