donderdag 26 oktober 2023

Bezig

 Ben ik weer even . Gisteren naar Funchal geweest en heb daar een nieuw rek gekocht . Kan nu wat dingen opruimen die op verschillende , verkeerde , plaats stonden. Krijg dat nu netjes bij elkaar . Wou eigenlijk op het land werken , maar besloot dat dit toch belangrijker was.
Maar dat was het begin van gisteren . Had dinsdag eigenlijk een lastige dag . Hoofdpijn. En daar heb ik een historie mee he . Dus laten we niet schijven over dinsdag . Het is toch redelijk gelukt wat ik wou , en daar gaat het om.
Gisteren was het een stuk beter . Heb in de ochtend op het land kunnen werken . Kate is geweest . en het was best aardig weer . Niet al te warm. Droog maar zo nu en dan wat zon. Dus best lekker wat kunnen doen . De tuinbonen komen voorzichtig op . Hoop dat ze het aankomende weekend overleven, ze voorspellen weer de nodige regen voor zondag . Ook de aankomende dagen verwachten ze regen, maat we zullen zien wat het wordt.
In de middag nog even een wandeling met São gedaan . Niets moeilijk , vlak , 16 km heen en weer . Was lekker even een aardige mars was het eigenlijk .
Vandaag weer , zolang als het droog blijft , weer op het land werken. De wasmachine draait al , straks even ophangen. Dan ontbijten , en dan is het weer tijd om een stukje te lopen met Casper . Dus voor nu , blijf gezond .



Geen opmerkingen:

Een reactie posten