vrijdag 27 oktober 2023

Weekend

Zo, de laatste dag van de week . Dit weekend gaat de wintertijd weer in. Ben ik blij mee , nu alleen niet meer terug gaan naar zomertijd in maart . Maar goed , dat zal wel weer niet.
Gisteren van alles een beetje gedaan . Wat op het land, en wat in en rond het huis . Had van de week dus een rek gekocht en dat in elkaar gezet . Nu ben ik dat in gebruik aan het nemen. Daar gaat wat voorraad in . Heb altijd wat eten in huis voor als het bijvoorbeeld slecht weer is , of als er een landslide is geweest en we een tijdje niet zo maar boodschappen kunnen doen . Wel zo handig he . 
Maar goed, daar dus mee bezig . Ook wat op het land aan het doen . De tuinbonen komen al leuk op . Maar het is dan ook rustig nazomer weer . Er komt wel verandering aan , er staat een gele weerwaarschuwing uit voor zondag . Het gaat flink regenen , verwachten ze.  Het is al aangepast , ze verwachten eerst 35mm in korte tijd, maar dat schijnt toch niet zo te zijn . Wacht het altijd rustig af en zie wel wat er van komt . Ga vandaag al wel vast wat voorbereidingen doen , zo dat als het flink gaat regenen we er klaar voor zijn. Nu ga ik ontbijten en mijn lenzen in doen . Voor nu , blijf gezond .


   
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten