dinsdag 17 oktober 2023

Camacha

Zo , het is dinsdag . En we zijn in wezen lopen. Net met Casper en gisteren met São in Camacha . En ik wist het al maar het is daar echt mooi . Hebben goed 13 km gelopen , en het was goed te doen . Niet te zwaar , niet te steil. Gewoon een mooie wandeling . Er staan daar veel eikenbomen , kastanjebomen en ook wat beukenbomen. Erg mooi en zeker de moeite waard , mocht je ooit eens op  het eiland zijn. Tussen de middag een bordje soep gegeten bij São haar moeder . Dus het was weer een geslaagde dag.
Verder was het gisteren qua branden redelijk rustig . Er waren gisteren nog ongeveer 50 man bezig met nablussen . Het is hard gaan waaien , dus het blijft uitkijken. Nog wel aardig warm , een graad of 27 , maar toch wordt het iets beter . Hoop dat het nu wat beter gaat en het rustig herfst weer wordt.
De bedoeling is om vandaag weer op het land te gaan werken. Heb er zin in , de tuinbonen zitten nu in de grond, nu het stuk klaar maken voor de doperwten . Die pluk ik altijd vroeg , als ze nog erg klein en jong zijn. Dan zijn het peultjes . Maar goed , eerst maar weer eens de grond klaar maken. Voor nu, blijf gezond .








Geen opmerkingen:

Een reactie posten