dinsdag 31 oktober 2023

Ponta do Sol

Zo , het was net nog droog buiten. Het was ook redelijk wind stil. Dus best lekker . Gisteren wezen lopen. Het was een bekende wandeling, São had een afspraak dus die moest op tijd thuis zijn . En dan hebben we toch wel een wandeling waarvan we bijna zeker weten hoelang we er over doen . Je weet het nooit echt zeker , er kan van alles gebeuren .
We zijn in de vallei bij de Ribeira Ponta do Sol geweest . Die in gelopen , de rivier over gestoken . Die was best wat brede en wijder dan de vorige keer . 
São kon mooi via de rotsblokken droog naar de overkant . Maar ik vond dat toch wat minder . Mijn balans is toch iets minder dan die van São en heb ook een iets zwaardere rugzak dan São. Dus ik besloot voor de veilige optie te gaan en gewoon door het water . Kun je niet in vallen. Je wordt wel nat , maar goed , je valt niet en je weet wat er nat wordt .
Goed, via de Levada do Moinho terug naar de auto. De levada was afgelopen week een dag of wat afgesloten , en je kon nog steeds zien waar om. Er waren best wat rotsen in de levada , takken en zo . Het was niet te slecht , maar het is best een drukke levada en volgens ons was er toen we beneden liepen in de vallei hoorde we nog wat vallen. Ik zou als toerist extra voorzichtig zijn. 
Vandaag maar even zien wat we kunnen doen . Denk dat het te nat is buiten . Het heeft gisteren ook wel geregend . Niet de hele dag , maar toch . Dus we moeten maar even zien wat het wordt . Ga zo de was ophangen en wat eten . Voor nu, blijf gezond .





Geen opmerkingen:

Een reactie posten