dinsdag 24 oktober 2023

Droog

Gisteren was het toch best redelijk weer . Toen we , São en ik , op weg gingen om te gaan lopen , zag het er erg dreigend uit en viel er wat regen , maar eenmaal door de tunnel en dus aan de noordkant van het eiland, viel het allemaal erg mee.
We zijn begonnen in Santana en via via zijn we naar Calhau S
ão Jorge gelopen . Vooral in de zomer een erg populair strand , voor al voor de lokale mensen . Vandaar via de Caminho Real 23 terug naar Santana . Dat pad / weg loopt helemaal rond Madeira en is erg oud. Is niet overal meer in tact , maar waar wel is het een oud , mooi pad. Hebben die al eens helemaal gelopen , maar dat is al weer een paar jaar geleden . Al met al toch weer bijna 13 km gelopen. En het was weer de moeite waard .
Vandaag wel ik weer op het land werken. Het ziet er naar dat het vandaag qua weer best goed is . De wind neemt steeds meer af . En het is droog . En dat is eigenlijk het belangrijkste . De grond is nog wel erg zwaar , dus maar eens zien of ik daar wat aan kan doen. Kan het altijd proberen he . Ga ontbijten en de kranten lezen. Voor nu , blijf veilig en gezond 














Geen opmerkingen:

Een reactie posten