maandag 2 oktober 2023

Oktober

Maandag , en het was een rustig weekend. Zaterdag Brandon naar het vliegveld gebracht . En hij is weer veilig thuis . En dan , terwijl ik dit zit te type , maakt hij zich klaar om voor het eerst naar zijn nieuw baan te gaan. Hoop dat hij het naar zijn zin heeft . Hij kent het bedrijf natuurlijk al , heeft daar stage gelopen , dus echt nieuw is het nu ook weer niet. 
Gisteren een rustige dag gehad . Ben natuurlijk bezig geweest , ben aan het opruimen ,de kamers aan het herindelen . De was aan het doen . Je kent het wel als je een loge hebt gehad voor een langere tijd. Maar dat is goed, gaat veel van zijn plaats en kun je weer eens alles echt goed opruimen. 
Vandaag weer lopen met São . Het is nog steeds mooi weer , hier en daar zelfs warm. Waar wij wonen valt het nog mee , in een vallei en vlak bij een rivier . De zon komt hier dus wat later . Dus het wordt niet zo heel warm. Maar we moeten toch nog wel uitkijken waar we gaan lopen . Dus het idee is om naar Santana te gaan . We geen het zien. Voor nu, blijf gezond .


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten