maandag 23 oktober 2023

Nieuwe week

Donderdag eigenlijk niet veel gedaan , dus had vrijdag ook niets te melden. Best wat regen op donderdag . Niet erg hoor , we kunnen het goed gebruiken. Maar dus veel binnen geweest .
Op vrijdag ook een relatief rustige dag gehad . In de ochtend wat in de tuin gedaan , maar niet echt op het land gewerkt . Alles is nog zeer nat en dus zwaar . Maar in de middag met São wezen lopen . Niet te vroeg , we begonnen om ongeveer half drie met lopen . We zijn in Madalena do Mar geweest , daar vandaan naar Canhas gelopen , allemaal redelijk steil omhoog , veel traptreden . Vaan daar naar Anjos en terug naar het parkeerterrein in Madalena do Mar . Niet erg veel kilometers , denk 8 km, maar omdat het best steil omhoog ging , het warm was, als je omhoog klimt je ook weer naar beneden moet , was het best wel zwaar . 
In het weekend hebben we de storm Bernard , dus de hele zaterdag veel wind en regen . Dik 40 vluchten gecanceld . Zo gaat het hier . Pas zaterdagnacht weer het wat rustiger. Het bleef nog wel regenen tot ongeveer 10 uur in de ochtend . De wind was gaan liggen en in de middag zelfs een blauwe hemel met wat zon gezien . Het was al met al een redelijke dag . 
Heb nu de wasmachine al draaien en ben met Casper wezen lopen. Het was droog maar er vielen aan het eind van de wandeling wat druppels, dus of we het droog houden vandaag , we gaan het zien . Ga zo ontbijten, de was ophangen en mijn rugzak inpakken. We gaan , denk ik , lopen in de buurt van Santana . Voor nu, blijf gezond .  
 













Geen opmerkingen:

Een reactie posten