maandag 9 mei 2022

Nieuwe week

 Het is soms wat moeilijk om ergens over te schijven. Dus daar om soms even een dagje niet. Het weer was dit weekend best goed, zaterdag was het zelfs warm. Gisteren in de ochtend nog wat fris , maar in de middag ging het ook wel. Hou er niet van als het te heet wordt , je doet dan zo weinig he .
Ben toch wel aardig bezig geweest in de tuin. Er is altijd genoeg te doen , maar kan het niet de hele dag doen . Helemaal niet als het te warm wordt . Eigenlijk is het nooit goed he, we klagen als het koud is , we klagen als het nat is , we klagen als het droog is of te warm. Maar goed, we zijn mensen he , en dus raar volk.
Het was druk op het eiland, weer veel toeristen . Ook nog eens bloemenfestival , dus dan is het wel fijn als het weer wat mee werkt. Ga daar echt niet heen, ben er wel eens geweest , maar dat trekt  echt zo veel mensen , niets voor mij. Dus gewoon thuis gebleven. 
Ga nu even ontbijten , de was draait al , de hond is uit geweest. Dan even de kranten door nemen en dan weer eens een stukje lopen met de hond. Voor nu, blijf gezond 

Casper 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten