woensdag 18 mei 2022

Relvinha

Zo, dat hebben we ook weer gedaan. Gisteren dus naar Curral das Freiras geweest en vandaar naar Relvinha gelopen. Niet heel veel kilometers , bijna 10. Maar het is toch behoorlijk omhoog en het was ook nog eens warm. 
We kwamen in Curral das Freiras aan en precies waar wij begonnen met lopen , was dus die wegafsluiting waar ik het al een paar keer over heb gehad. We zouden er wel door kunnen met de auto maar .. Ze sluiten de weg elke keer een kwartier af, werken dan aan de berghelling en doen hem dan weer even open , zodat er mensen langs kunnen . Dat hebben we maar niet gedaan, we hebben gewoon de auto iets terug neer gezet en zijn voor de werkzaamheden via een brug en een oud pad naar de overkant gegaan waar we het pad naar Relvinha vonden .
We zijn een tijd geleden vanaf Boca dos Namorados naar Relvinha gelopen , en wouden toen ook naar beneden , naar Curral das Freras . Maar dat hebben we toen niet gedaan, we vonden het toch net iets te veel van het goede. Dus zijn we toen bij Relvinha gestopt. Dus gisteren hebben we wel Curral das Freiras - Relvinha en terug gedaan . Weten we dus toch hoe het is . En kan wel zeggen dat we toen de goede beslissing hadden genomen. Dat zou toen net iets te veel van het goede zijn .
Maar goed , het was een mooie wandeling, bijna niemand gezien. Wat voor ons natuurlijk een plus punt is. Ga even ontbijten . Voor nu, blijf gezond 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten