donderdag 19 mei 2022

Wissen

Donderdag , zijn we weer . Soms is het wel lastig om wat te type. Wil niet te veel aan de waan van de dag doen. Kan wel vertellen over een Nokia , maar daar zal iedereen zijn eigen ideeën wel over hebben. Mijn idee, weg wezen . Simpel. Nu doen ze dat natuurlijk ook, er gaan weer zoveel ministers naar Davos. WEF heet dat . Goed, het is de waan , waarheid of wat dan ook. 
Het leven gaat toch door , ook hier . Gisteren was het vroeg in de ochtend best warm. Wat in de tuin gedaan. Niet te gek , maar toch. De kippen , de hond en het avond eten natuurlijk ook gedaan . Wat later op de dag kwam er vocht in de lucht en hebben we zelfs even een spat regen gezien. Mag eigenlijk de naam regen niet hebben . Gelukkig is het hier niet zo warm als op het vaste land. We ontspringen de dans. En dat is maar goed ook, hoeft van mijn niet , zo heet .
Dit de foto onderaan is van de NRP Mondego. Die ligt is Funchal en die hebben morgen openhuis . Ook zijn dit weekend de vuurtorens in Ponta do Pargo en in Sao Jorge open voor bezoekers . Gewoon wat info voor de toeristen  . Het grote marine gebeuren in Portugal vind dit weekend in Faro plaats . De dag van de Marine . Mocht je in de buurt zijn.. Goed voor nu, blijf gezond 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten