woensdag 25 mei 2022

Wennen

 Ja, het is even wennen . Een week niet lopen op de `normale ` manier. Loop natuurlijk elle dag met Casper . Maar goed , ik hoop dat ze een fijne tijd heeft op Malta .
Het is hier raar weer . Van 24 graden en nu weer terug naar 16 graden. Het is droog, dat dan wel . Veel bewolking, maar er valt niets uit. 
Ben wel lekker bezig , omdat het dus niet te warm , kan ik lekker wat doen . Heb genoeg te doen. Ben onder andere bezig aan het schoonmaken van de BBQ , we gaan er vanuit dat het toch gewoon zomer wordt en we zeker een paar keer kunnen gaan BBQ-en . 
Vandaag ziet het er ook naar uit dat het weer bewolkt blijft vandaag , en niet te warm. Dus kan vandaag weer wat in de tuin gaan doen. De komkommer komt op. De rabarber staat er mooi bij . Dus er staat best wel wat aardigs op het land. Natuurlijk tomaten , mais en dat soort dingen . 
Omdat we niet hebben gelopen , heb ik ook geen nieuwe foto´s en niet te veel te vertellen. Het is wat het is. Wil niet weer een punt maken zo als gisteren met het filmpje . Maar nog wel een klein ding, een vegetarische slager heet bij mij een groente boer. Voor nu, blijf gezond 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten