dinsdag 10 mei 2022

Warm

 Niet echt lekker of goed. De ene week is het nog echt fris, misschien zelfs wel koud hier en daar , en vandaag kan het zomaar 29 a 30 graden worden. Maar goed, is niet de eerste keer dat dit gebeurt hoor. Blijft wel lastig voor veel dingen. We gaan straks lopen , was eerst de bedoeling in de middag , maar gaan toch in de ochtend . Wel iets ieder de deur uit , ,Sao heeft een vergadering en moet dus weer op tijd thuis zijn. Het is wat het is , anders na de vergadering gelopen , wordt het gelijk laat en als het zo warm wordt is dat ook weer niet fijn.
Gisteren best ene tijdje in de tuin bezig geweest . Met dit weer schiet het de grond uit, en dan vooral het onkruid. Probeer het toch een beetje bij te houden . Staat wat beter. Probeer ook gericht water te geven ,
alleen daar waar het echt nodig is . Had afgelopen jaar er een esdoorn in gezet en dacht niet dat hij het zou redden , maar kijk, hij staat er prachtig bij. Vind ik gewoon een mooie boom cq struik.  Groeit volgens mij niet al te hard , maar elke boom is er een. Ga nu even ontbijten en mijn rugzak klaar maken. Voor nu, ,blijf gezond .



Geen opmerkingen:

Een reactie posten