maandag 26 september 2022

Ponta Delgada

 Nieuwe week . Maar eerst maar eens terug naar vrijdag . Zijn niet naar 1650 meter gegaan . We vonden het afgelopen vrijdag nog al wat druk op de weg , en hadden daar niet echt veel zin in . Om daar heen te gaan moet je door Funchal en daar kan het op zich best druk zijn. Dus we besloten naar de noord kant te gaan . We weten bijna 100 % zeker dat het daar niet druk is . 
Dus we zijn naar Ponta Delgada geweest , de Lombada . Is niet de dans hoor, maar een buurtschap zeg maar . Was bewolkt , droog maar wel warm , tot benauwd aan toe . Hebben niet al te veel kilometers gelopen , maar wel genoeg klimmen . 
Ben het weekend ook bezig geweest . Soms moet je ven alles overhoop halen , ben nu bezig met de kamer boven . Komt ook wel schot in . Verdeel mijn tijd in de tuin , in huis en in de keuken . Als ik boven wat verander , heeft dat ook invloed in andere delen van het huis . 
Had ook plannen voor vandaag , maar gistermiddag hoorde ik dat Agostinho langs komt. Moet nog wat afwerken aan de kachelpijp en dat gaan we dus vandaag doen. Flexibel zijn en kijken wat en wanneer we morgen dan kunnen doen. We zijn er zeker niet de hele dag mee bezig , dus vanmiddag kan ik ook wat anders doen . We gaan het zien . Voor nu, blijf gezond . 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten