vrijdag 16 september 2022

Regen en mist

 Gisteren dus gelopen. Was op tijd op weg , wou voor de wandeling nog even tanken. Toen naar Flor do Vale waar we eerst een koffie hebben gedronken. Daar afgesproken om naar Encumeada gegaan en hebben daar langs de levada gelopen. 
São was natuurlijk al even onderweg weg , heen en weer naar het vliegveld om haar dochter weg te brengen . En ik had de avond er voor een best wel aardige allergische aanval gehad , dus was daar best nog wel moe van , in ieder geval niet 100% fit . Maar dit was een vlakke wandeling en niet al te lang . We zijn niet rechts af door de grote tunnels van Leveda Encumeada , maar recht door langs de Levada das Rabacas . 
Dan kom je door een tunnel , heb geprobeerd daar een foto van te maken. En na een kilometer of 5 kom je weer bij een tunnel , maar die is niet echt begaanbaar . Daar moet wel weer een pad naar boven zijn, we hebben daar even rond gekeken , maar met dit weer en met ons niet 100% fit en de tijd , besloten we om hier gewoon terug te gaan . 
Maar we konden het niet laten om toen we bijna terug waren , om toch nog even een ander pad te volgen . Was al een oud pad , die ze pas geleden weer hebben schoon gemaakt en dus nu weer goed begaanbaar was. Mooi om te zien . We zijn hier best ook wel wat vaker geweest , maar hadden die pad nooit gezien. Zo overgroeid was het pad. 
Maar goed, het was weer een fijne wandeling , nat maar toch lekker herfst weer . En door dit weer waren er weinig tot geen mensen op pad, en dat is voor ons ook een plus punt. 
In de middag rustig aan gedaan . Natuurlijk de kippen verzorgd en met Casper een rondje gelopen . Maar verder niet echt wat . Net met Casper gelopen , het was droog maar de verwachtingen zijn dat het vanaf vandaag tot maandag gaat regenen en daar kan wat onweer bij zitten . We gaan het zien. Voor nu, blijf gezond 









Geen opmerkingen:

Een reactie posten