donderdag 22 september 2022

Voor uit bik

 Het is de bedoeling om morgen naar Poço de Neve te gaan . Dat ligt op 1650 meter hoogte . Nu is het bij mijn huis nog steeds rond de 20 gr , maar denk dat het daar een stuk koeler zal zijn. Ook meer kans op regen . Hier bewaarde men vroeger ijs in , speciaal voor ziekenhuizen en hotels. Dit was voor de elektriciteit  goed was geregeld . Misschien een idee om het weer in gebruik te nemen . Wie weet . 
Gisteren best wel wat gedaan op het land , heb weer een flink stuk schoon gemaakt , en misschien kan ik straks wel wat spruiten zaaien . Heb best nog wel wat zaai , en we eten best wel spruitjes . Maar het moet ook de moeite waard zijn om het te doen he , en als kool , wat spruitjes ook zijn, niet al te best groeien , moet je je eigen af vragen of het te moeite waard is . Maar ga het toch doen , en zal later berichten hoe het is geworden . 
Het was net tijdens mijn eerste wandeling met Casper droog. En heerlijk rustig herfst weer . Er is een kleine kans op wat regen later op de dag. Ga zo even ontbijten , nog een wandeling met Casper maken, een brood maken en dan weer de tuin in. Voor nu, blijf wijs en blijf gezond 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten