woensdag 14 september 2022

Staat

 Toch maar gedaan. De kachel staat en heeft een pijp. Natuurlijk begon de dag vroeg , was om vijf uur op. Heb toen eerst even gegeten en toen de slow cooker aan gezet. Moest natuurlijk alles snijden wat er in ging en dat soort dingen . Maar toen dat klaar stond ben ik weer met Casper wezen lopen. Daarna ben ik de woon en slaap kamer gaan voorbereiden voor de dag. Stoelen aan de kant , bedden aan de kant en dat soort dingen . Verlengsnoer , trap en wat we verder nog nodig konden hebben bij elkaar gezet . Kippen verzorgd en nog wat in de tuin gedaan. 
Tegen half twee kwamen Naidea en Agostinho en zijn we gelijk begonnen . Eerst een gaat in het plafond van de woonkamer naar de slaapkamer . Gelukkig zijn ze hier erg handig en had ik in de woonkamer bijna geen rommel . Hadden een grote bak tegen het plafond geplaatst en dat heeft een hoop rommel voorkomen. 
Toen we een uurtje bezig waren kwam het haardhout . Dus we zijn dat op gaan ruimen , Waren daar toch met 5 man toch wel even mee bezig . Maar het ligt netjes op zijn plaats . Was blij dat de mensen van het hout twee man waren , die ook goed konden werken. 
Toen we daar mee klaar waren weer snel verder , gat in het dak maken , dakpannen er gedeeltelijk vanaf gehaald en toen daar de pijp door gedaan. Omdat we toch een iets andere kachel hebben gekocht dan gepland, kwamen we er nu achter dat de pijp net een stukje te kort was. Dus nog even een halve lengte pijp er bij gehaald . Toen was het verder snel gedaan. Konden even over zes uur aan tafel . Naidea vond het zeker erg lekker en heeft er goed van gegeten . Rond zeven uur zijn ze weg gegaan en ik de keuken in om even de afwas gedaan. Tegen acht uur was ik klaar . 
Was dus een goede dag , zeer vruchtbaar . Een hoop gedaan . Maar tussen door toch nog even de tijd gehad om een foto te maken van de boom Orchidee . Een knop is nu aardig open , er zitten er nog meer in . Wanner ze allemaal open zijn hou ik natuurlijk in de gaten. Voor nu, blijf gezond 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten