vrijdag 2 september 2022

Vrijdag

Het is weer vrijdag , dus weekend . Niet dat het wat veranderd .  We doen gewoon ons ding. Zal vandaag vooral water geven, het is gisteren toch nog behoorlijk warm geworden. 
Gisteren toch wel het nodige in de tuin kunnen doen . Hebben hier en daar nog wat tegels liggen , en die net als mijn reserve dakpannen , alles bij elkaar aan het leggen . Ben de tuin nu al winterklaar aan het maken. Ga van de week even kijken wat er nog in de grond kan .
Ook het hout ligt nu aardig bij elkaar , ga wat uit zoeken en dan op zijn juiste plek leggen. Het is nu vooral uit zoeken en opruimen .
Gisteren nog wat kabels binnen gekregen en ook een paar rookmelders en een deurbel. Wordt de eerste keer in twintig jaar dat we een bel krijgen. Het is niet zo dat er zoveel mensen voor de poort staan , maar soms komt het wel eens voor en dan horen we ze niet zo snel . Dus wel handig . Ook een paar rookmelders en Co2 melders . Nu we de houtkachel in de winter gaan gebruiken is dat ook wel handig . Voor nu, blijf gezond 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten