donderdag 14 september 2023

Ben ik weer

Gisteren ven niet. Maar ik ben er weer . Donderdag , en we hebben weer het nodige gedaan en hebben ook vandaag weer het nodige te doen . Gisteren is Kate geweest , en natuurlijk Brandon nar Funchal gebracht . Het schooljaar is weer begonnen en dat merk je natuurlijk op de weg. Het is drukker , maar omdat hij nu  niet meer om 9 uur begint, maar on 10 uur, valt het allemaal nog wel mee. Rij eigenlijk aardig achter het verkeer aan . 
Toen ik Brandon weg bracht , moesten we , toen we net op de snelweg waren , naar de linkerbaan. De rechterbaan had een roodkruis . Toen we een stukje verder waren zagen we het probleem, en stond een bus langs de kant van de weg en iedereen was achter de vangrail . En de recovery auto was er ook al . En wat waren die aan het doen ? Er brandstof aan het indoen . Ze zaten zonder brandstof. Niet zo mooi he .
Maar goed, we zijn toch mooi weer thuis gekomen en toen in de middag met São wezen lopen . We hebben toch een 10km kunnen lopen . Het was hier en daar knap warm , hebben ook een drup regen gehad. Maar was niets tot in verhouding van wat er in Tabua is gevallen . Was weer een mooie wandeling , hier en daar best weer even flink omhoog geklommen , maar dan voel je ook dat het wat hebt gedaan he . Ga ontbijten . Straks eerst Brandon weg brengen en vanmiddag naar het Consulaat. Dus voor nu, blijf gezond. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten