vrijdag 1 september 2023

Soms

Heel soms sla ik wel eens een dagje over , zo als gisteren. Toch vind ik het nog steeds leuk om te doen. Maar soms komt het er gewoon niet van , of heb je even geen zin. Ben altijd wel bezig , heb woensdag best veel op het land gedaan , bijvoorbeeld. Probeer een beetje voorbereidingen te doen om het weer schoon te hebben om bijvoorbeeld tuinbonen te zaaien . 
Maar goed , gisteren weer met São wezen lopen . We zijn naar de noordkant gegaan , naar Ilha gegaan. Daar hadden we een wandeling gepland . We waren ongeveer een kilometer of 3 onderweg toen 
São haar zuster belde. Haar moeder liep al een uur of want te spoken, ze voelde zich niet goed. Is natuurlijk geen 20 meer , dus ik besloot om de wandeling af te breken , terug naar de auto te gaan en van daar naar Camacha . We waren daar niet zo gek ver vandaan . Konden natuurlijk ook eerst naar Ribeira Brava gaan , São haar auto staat daar . En dan zou zij vandaar weer naar Camacha gaan. Maar dit was eigenlijk sneller .
Dus goed, we naar Camacha . Daar heeft São gekeken hoe het met haar moeder ging, wat gegeven . We zijn daar nog een rondje gaan lopen . En toen weer terug naar haar moeder . Nog even gekeken hoe het ging . Toen terug naar Ribeira Brava . São heeft haar auto gepakt en is toch nog even naar Camacha gereden. Al met al hebben we toch nog een kilometer of 15 gelopen. Niet precies opgenomen , maar dat was ook niet echt belangrijke he. Rond negen uur nog even een berichtje naar São gestuurd en gelukkig ging het al weer wat beter met haar moeder.
Vandaag is het september . We gaan nu best lekker naar de herfst . Het wordt beter om te lopen. Niet zo warm. Wel weer wat meer kans op regen, maar we hebben het water , zo aan het eind van de zomer hard nodig. Water op een eiland is soms best wel een punt . Maar goed , we gaan het zien. Er is regen voorspeld . Laten we hopen dat er weer wat valt. Voor nu, blijf gezond .


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten