dinsdag 19 september 2023

Rocha do Navio

Het koelt zo inde nacht nu best aardig af. Hey was dit weekend in Camacha 14 gr , hoorde ik van São . Dus dat is best fris. Nu staat Camacha er om bekend dat het daar altijd wel een stuk koeler is.
Gisteren wezen lopen met São , ik weet het , maandag en geen vrijdag . Maar het maakt mij niet al te veel uit . Nieuw schooljaar , nieuwe wandel dag . We zijn gisteren naar Santana geweest . We hebben daar al een paar keer gelopen , maar nu zijn we naar Rocha do Navio geweest . Is een eiland vlak voor de kust . We zijn naar het kiezelstrand daar beneden gelopen , via een erg mooi , maar soms moeilijk pad. Er kunnen stenen naar beneden vallen , hier en daar best wat glad , gewoon een pad op Madeira dat naar een keizelstrand loopt . Erg mooi , het pad zelf is niet al te lang , ongeveer een kilometer of zo , maar je doet er wel een uur over om beneden te komen. Omhoog was het een stuk veiliger , we wisten natuurlijk wat er kwam , dat scheelt een stuk. 
Goed , Brandon moet nu twee opdrachten doen , en dan is hij klaar met zijn Divemaster . Dus ook dat gaat goed. Er stond de laatste dagen wel veel wind , dus het zicht onder water was slecht . Maar zo is het soms he . Ga nu ontbijten . Zal hier nog wat foto`s plaatsen . Voor nu , blijf gezond .


Rocha do Navio







Geen opmerkingen:

Een reactie posten