donderdag 7 september 2023

Regen

Gisteren een regenachtige dag gehad. Best wel veel regen . Was ook hard nodig . Het wordt hier echt herfst en dat is niet erg . Hoort er bij he . Hoorde dat het in Nederland weer erg warm is . Niet fijn. Maar ook niet ongewoon he . Wij hebben gewoon een vroege herfst en jullie een late zomer . Het is nog steeds zomer , de herfst begint pas op de 21ste maar dat zijn veel mensen vergeten. Omdat ze op tv maar zeggen dat de herfst op de eerste begint wil dat nog niet zeggen dat dat zo is he . Ze doen dat alleen maar om beter te kunnen vergelijk , zeggen ze . Ik heb het uit gezocht . Vind dat argument onzin. Of je nu kijkt vanaf de 1ste van elke maand , of van de 21ste van een maand , dat blijft gelijk. Maar goed , wie ben ik.
Maar gisteren dus niet zo veel op het land gedaan. Is ook niet zo heel erg hoor. Natuurlijk Brandon naar Funchal gebracht , of je nu onderwater nat wordt of boven water . Onderwater heeft hij nog een duikpak aan . Dus hij heeft gisteren weer drie keer gedoken. Gaat goed. En verder wat in de keuken bezig geweest . 
Als het goed gaat , gaan we morgen weer lopen . Maar dat is nog niet 100% zeker. En of het morgen regent , dat zien we dan wel . Lopen doen we toch , alleen de route zullen we goed moeten bekijken. We gaan het zien. Voor nu, blijf gezond .

 
 

Tabua , Madeira 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten